منتدى احلامى و طموحاتى و حياتى
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة انت غير مسجل بعد برجاء التسجيل
منتدى احلامى و طموحاتى و حياتى
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة انت غير مسجل بعد برجاء التسجيل
منتدى احلامى و طموحاتى و حياتى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى احلامى و طموحاتى و حياتى

اسلامى حياتى احلامى
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 شاورمة الفراخ

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
نونو
عبد الله جديد
عبد الله جديد



عدد المساهمات : 3
التقييم : 4942
تاريخ التسجيل : 08/11/2010

شاورمة الفراخ Empty
مُساهمةموضوع: شاورمة الفراخ   شاورمة الفراخ Empty23/12/10, 12:14 am

المكونات

2/1 ك بانيه مقطع مكعبات و مضاف عليه ملعقة زبادى وفلفل اسود وملح وبصلة مبشورة و ملعقة خل منقوع لمدة يوم كامل

حبتين طماطم ضغيرة مقطعة صغيرة

بصلة او بصلتين صغيرتين مقطعتين و ليستا مبشورتين

حبيتين فلفل رومي مقتطعتين

زيت او سمنة

فلفل حامي مقطع

توابل فراخ

طريقة التحضير:

يوضع كمية مناسبة من الزيت او السمن فى حلتين

ضعى فى الحلة الاولى البانيه المقطع وقلبيه على النار و بعدها هينزل ميته ويستوى و لما يشرب المياه كلها ارفعيه من النار دلوقتى

في الحلة التانية حطى البصل يتشوح لحد لما يدبل مش يتحمر


لما يقرب يدبل حطى الفلفل الرومى والحامى

وبعدين الطماطم و قلبيهم لحد ما الطماطم تبدأ تدوب

لما تحسى انها قربت تدوب خالص ضيفى البانيه عليهم وقلبيهم وحطى الملح والفلفل والبهارات (مش كتير) علي قد الفلفل والبصل والطماطم عشان ميبقاش حادق

لما تدوب لطماطم اطفي عليهم

*ملحوظة مهمة:
عند وضع الطماطم فى الحلة الثانية هدى النار

وبالهناء و الشفاء
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
افكار
جومانه غالية
جومانه غالية
افكار


عدد المساهمات : 262
التقييم : 5366
تاريخ التسجيل : 13/10/2010
العمر : 32
الموقع : القاهرة-مصر

شاورمة الفراخ Empty
مُساهمةموضوع: رد: شاورمة الفراخ   شاورمة الفراخ Empty23/12/10, 10:18 am

اممممممممممممممممم
أكلة جميلة جدا
كدة انت جوعتينا
تسلم ايديك نونو
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
شاورمة الفراخ
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى احلامى و طموحاتى و حياتى :: بنات فى بنات :: عالم المطبخ-
انتقل الى: